Hrvoje Vampovac je TOP menađer Hrvatske „mlađih od 40 godina“

Objavljeno:

spot_img

Prema ocjeni Lidera, renomiranog poslovnog tjednika, Virovitičanin, Hrvoje Vampovac, vlasnik i direktor tvrtke Contorte, predvodi listu hrvatskih TOP menadžera „mlađih od 40 godina“. Hrvoje Vampovac (29), najmlađi je na odabranoj listi imena, među kojima je i Denis Nemčević (33), predsjednik Uprave Spider grupe iz Pitomače. On je na popisu „jedanaesti najmlađi“.

Hrvoje Vampovac
Hrvoje Vampovac, foto: Kristijan Toplak

Već godinama Contorte je jedan od najznačajnijih gospodarskih subjekata u našoj županiji. Masivni namještaj izvoze u Njemačku, Austriju, Englesku, Francusku. Prije nekoliko godina pogon su preselili u bivše prostore Virovitičanke. Već godinama su prema podacima FINA-e među 1.000 najznačajnijih gospodarskih subjekata u Hrvatskoj.

Spider grupa je perjanica gospodarstva Virovitičko-podravske županiji, za njih kažu da su „hrvatski kraljevi čaja“. Specijalizirana je za BIO uzgoj i preradu ljekovitog i aromatičnog bilja i proizvodnju čajeva i pripravaka na bazi ljekovitog i aromatičnog bilja. Značajke Spider grupe su intenzivan rast te ulaganja u razvoj tehnologije i same infrastrukture. U poduzetničkoj zoni „Rakitka“ u Pitomači, grade 28.000.000,00 kuna potpuno novu tvornicu za pakiranje čajeva. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak, Lider media)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni