HSS protiv harača na nekretnine

Objavljeno:

spot_img

Hrvatska seljačka stranka općine Pitomača je oduvijek bila zaštitnik malih ljudi, radnika i seljaka kao što će to i uvijek u budućnosti biti.

U današnje vrijeme, kad je teško naći posao ili zadržati postojeći, kad se događaju potresi na tržištu rada i nekretnina, Država od 01. Siječnja 2018. godine uvodi još jedan harač pod nazivom „porez na nekretnine“. Kako to biva, državni aparat je „gladan“ novca pa uzima iz džepova malih ljudi, koji su štedjeli cijeli svoj životni vijek i ulagali u nekretnine ili naslijedili kuće od baka i djedova.

Država će Vam mjesečno naplaćivati naknadu da možete živjeti u svojoj kući. Ukoliko nećete moći platiti tu naknadu, država Vam može uzeti kuću.

Narodu je rečeno da će porez na nekretnine zamijeniti postojeću komunalnu naknadu ali to je ispala laž jer je država poslala na javnu raspravu nacrt zakona gdje piše da će uvesti građevnu rentu. Znači, još jedan namet.

Porez na nekretnine je državi bitan jer se ne mora koristiti namjenski i može se iskoristiti na primjer za plaće zaposlenika u javnim upravama.

Hrvatska seljačka stranka vjeruje u pravnu državu i uvijek je postupala po zakonu ali je u isto vrijeme bila zaštitnik siromašnih, malih ljudi, radnika i seljaka. Tako ćemo i ovaj put stati na prvu liniju obrane malih ljudi.

Do zakona još uvijek imamo vremena tako da ćemo pravnim potezima pokušati ukazati na loše strane ovoga zakona i organizirati ćemo javno potpisivanje peticije „PROTIV POREZA NA NEKRETNINE“

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...