HSS protiv harača na nekretnine

Objavljeno:

spot_img

Hrvatska seljačka stranka općine Pitomača je oduvijek bila zaštitnik malih ljudi, radnika i seljaka kao što će to i uvijek u budućnosti biti.

U današnje vrijeme, kad je teško naći posao ili zadržati postojeći, kad se događaju potresi na tržištu rada i nekretnina, Država od 01. Siječnja 2018. godine uvodi još jedan harač pod nazivom „porez na nekretnine“. Kako to biva, državni aparat je „gladan“ novca pa uzima iz džepova malih ljudi, koji su štedjeli cijeli svoj životni vijek i ulagali u nekretnine ili naslijedili kuće od baka i djedova.

Država će Vam mjesečno naplaćivati naknadu da možete živjeti u svojoj kući. Ukoliko nećete moći platiti tu naknadu, država Vam može uzeti kuću.

Narodu je rečeno da će porez na nekretnine zamijeniti postojeću komunalnu naknadu ali to je ispala laž jer je država poslala na javnu raspravu nacrt zakona gdje piše da će uvesti građevnu rentu. Znači, još jedan namet.

Porez na nekretnine je državi bitan jer se ne mora koristiti namjenski i može se iskoristiti na primjer za plaće zaposlenika u javnim upravama.

Hrvatska seljačka stranka vjeruje u pravnu državu i uvijek je postupala po zakonu ali je u isto vrijeme bila zaštitnik siromašnih, malih ljudi, radnika i seljaka. Tako ćemo i ovaj put stati na prvu liniju obrane malih ljudi.

Do zakona još uvijek imamo vremena tako da ćemo pravnim potezima pokušati ukazati na loše strane ovoga zakona i organizirati ćemo javno potpisivanje peticije „PROTIV POREZA NA NEKRETNINE“

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...