Organizatori međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo svake godine u sklopu održavanja sajma organiziraju i bogat kulturno-umjetnički i zabavni program koji se tijekom sva tri dana održava na sajamskoj pozornici.

snimio: Antonio Jurkin
snimio: Antonio Jurkin

Dio Viroexpo-a, sada već četvrtu godinu za redom, bit će i Plesni centar „Creative Box“ iz Virovitice koji svojim modernim i energičnim koreografijama redovito „prodrma“ i „zapali“ posjetitelje sajma ne ostavljajući nikoga ravnodušnim.

Nastup Plesnog centra „Creative box“ na rasporedu je trećeg dana održavanja sajma, u nedjelju 28. veljače u 17,00 sati. Preporučamo vam da nas svakako posjetite i uživate u koreografijama koje doprinose stvaranju vrhunske atmosfere.

Inače, Plesni centar, koji je osnovan 2012. godine, ne djeluje samo u Virovitici, već ima i svoju podružnicu u Zagreb, koju vodi Martinin partner Alec El-Kazal, a danas su neizostavan dio kulturno-zabavnih manifestacija i to ne samo u Virovitici, već i u Hrvatskoj i regiji.
Podsjetimo, 21. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2016. održat će se od 26. do 28. veljače na staroj lokaciji u Vukovarskoj ulici.