I ove godine sajam Viroexpo priprema bogat kulturno-zabavni program za posjetitelje

Objavljeno:

spot_img

Viroexpo 2015.

Jubilarni 20. po redu međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2015 održat će se od 27. veljače do 1. ožujka na adresi sajamskog prostora u Vukovarskoj ulici 13 u Virovitici. Na posljednjem sastanku Odbora za pripremu i održavanje 20. sajamske manifestacije Viroexpo 2015., koji je održan u ponedjeljak 23. veljače, a kojem su prisustvovali župan Tomislav Tolušić, gradonačelnik Ivica Kirin te direktor sajma Viroexpo Igor Andrović, razgovarano je o pripremama za jubilarni međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede.

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Republika Mađarska, dok je grad partner Velika Gorica.
Viroexpo 2015 i ove će godine okupiti brojne izlagače iz 26 zemalja svijeta, a za posjetitelje će biti organiziran bogat kulturno zabavni program ispunjen pjesmom i plesom, ali i sadržajem za najmlađu populaciju. Također, putem kulturno-zabavnog programa sa svojim tradicionalnim pjesmama i plesovima predstaviti će se zemlja partner – Mađarska, a posjetitelji će pritom imati priliku degustirati mađarske specijalitete.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.

Viroexpo 2015.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni