IMG_8641

Novi caffe bar “Škola”, koji je izgrađen zajedno sa restoranom u neposrednoj blizini Visoke škole Virovitica, u petak, 2. svibnja, službeno je otvorio svoja vrata za građanstvo. Radno vrijeme caffe bara “Škola” je radnim danom i subotom od 7 do 23 sata, a nedjeljom od 8 do 23 sata. Adresa caffe bara “Škola” je Matije Gupca 78, Virovitica (prostor bivše vojarne, desna strana).

Podsjetimo se, svečano otvorenje novog restorana i caffe bara ”Škola” je u ponedjeljak, 5. svibnja, s početkom u 10:30 sati. Restoran će nuditi samo hranu spravljenu bez aditiva i konzervansa te izrađenu od namirnica pretežno s područja Virovitičko-podravske županije.

Do rujna će restoran raditi komercijalno, što znači bit će otvoren za građanstvo, a od početka nove akademske godine očekuje se odobrenje za korištenje i studentske X-ice. To znači da će od jeseni uz standardnu ponudu restorana biti i meniji za studente, a do tada će studenti morati posjećivati ”menzu” udaljenu 2,5 kilometra. Uz buduću studentsku ”menzu” u planu je izgradnja Studentskog doma, što će sačinjavati cjelokupni studentski kompleks.

IMG_6484