Iako je počinitelj pucao prema njima, oni su dovevši u pitanje vlastiti život, spasili druge osobe: Domagoj Nađ i Miljan Radulović od ministra Božinović dobili medalje za izuzetan pothvat

Objavljeno:

spot_img

U Zagrebu, na proslavi Dana policije, sudjelovao je načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske Siniša Knežević s dvojicom policijskih službenika Policijske postaje Slatina, kojima je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović uručio dvije medalje za izuzetan pothvat u policijskom postupanju. Medalje su dobili, policijski službenik za maloljetničku delinkvenciju i obradu kriminaliteta Domagoj Nađ i policijski službenik, prometni motociklist Miljan Radulović.

Policijski službenici Policijske postaje Slatina dobili su medalje jer su tijekom obavljanja zadataka pokazali izuzetnu hrabrost, profesionalnost, zakonitost postupanja, angažiranost, pravovremeno reagiranje i ustrajnost. U ožujku ove godine riskirali su vlastiti život, a što je rezultiralo uhićenjem počinitelja kaznenog djela ubojstava i pokušaja ubojstva. Unatoč tome što je počinitelj pucao po njima dugim vatrenim oružjem, ova dvojica policijskih službenika doveli su u pitanje vlastiti život, a sve kako bi spriječili stradavanje drugih osoba. Nisu odustali, dok nisu svladali i uhitili počinitelja. (viroviticko-podravska-policija.gov.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni