Invalidi sportaši iz HVIDRE Virovitičko-podravske županije srebrni na 22. SŠNIDORU “Poreč 2016.”, ekipno brončani u čak četiri discipline

Objavljeno:

22. Svehrvatsko športsko natjecanje invalida Domovinskog rata 2016. – Poreč, (22. SŠNIDOR – 2016.) u vremenu 7-9. listopada 2016.

Šindor

Natjecanje se provodilo u 10 invalidskih športskih disciplina: boćanje, elektronski pikado, kuglanje, plivanje, stolni tenis, streljaštvo (zračna puška), šah, športski ribolov, utrka u invalidskim kolicima, viseća kuglana. HVIDR-a Virovitičko-podravske županije osvojila je u ukupnom poretku 2 mjesto sa 175 bodova, iza HVIDR-a Grada Zagreba koji su osvojili 207 bodova.

Doprinos za ovaj najbolji plasman u povijesti natjecanja HRVI-a su dali svi članovi momčadi naše Županije na čemu se svima zahvaljujem kao i svima koji su pomogli, hvala trenerima i prijateljima naših natjecatelja koji su u pripremi za igre pomogli u podizanju forme i postizanju rezultata, hvala svima na organizaciji odlaska na igre, posebno Virovitičko-podravskoj županiji, te Općinama Šp. Bukovici, Čačincima, Pitomači, Lukaču, Voćinu, Čađavici i Zdencima. Poznato je da smo išli na rezultat i tome smo se podredili.

  • u disciplini viseća kuglana (u dvije kategorije stojeći i sjedeći stav) osvojeno je 1. mjesto. Najbolji u pojedinačnoj konkurenciji sa oborenih 101 čunj u sjedećem stavu je naš Franjo Sterle a još su nastupali Murat Durmiši, Damir Lacković i Josip Kuruc dok je u stojećem stavu 3. mjesto pojedinačno osvojio Marin Peršić a još su nastupali Ivan Medved, Miroslav Marković i Damir Krklec.
  • u disciplini šah osvojili smo 3 mjesto sa igračima Franjo Vidalina, Željko Žuti i Darko Čunko.
  • u disciplini plivanje osvojili smo 3 mjesto u sastavu Željko Straka opća kategorija, Milan Godu u kategoriji jednostruka niža amputacija donjeg ekstremiteta, natjecatelj Josip Sertić je osvojio brončanu medalju u kategoriji jednostruka viša amputacija donjeg ekstremiteta kao i brončani Mladen Špoljarić u kategoriji jednostruka niža amputacija gornjeg ekstremiteta te je još nastupao Ivica Udovičić.
  • u disciplini kuglanje osvojili smo 3 mjesto momčad u sastavu Željko Vaška, Josip Kiš, Milan Đuradin i Stjepan Pavić.
  • u disciplini stolni tenis osvojili smo 3 mjesto a disciplina se sastoji od 3 kategorije, naš par (ekipa) Žarko Inhof i Stjepan Štiks su osvojili 2 mjesto a još je u kategoriji amputacija donjih ekstremiteta nastupio Darko Crnojević i Damir Bem u kategoriji hrvi u invalidskim kolicima.
  • u disciplini športski ribolov smo osvojili 4 mjesto a nijanse su dijelile od odličja momčadi u sastavu Dražen Jovanović, Tihomir Hološi i Nikica Medarić koji je osvoji brončanu medalju u svom sektoru.
  • u disciplini streljaštvo (zračna puška) osvojeno je 5 mjesto uz nastup Serfeta Cirikovića, Zvonimira Zdjelar, u kategoriji G2 Ivica Udovićić je bio brončani a nastupio je i Marijan Brlas u kategoriji G3 streljaštvo.
  • u disciplini utrka u invalidskim kolicima Ivica Udovičić je osvojio 9 mjesto,
  • u disciplini boćanje naši igrači Ivan Buta, Drago Sabljak i Nikola Petrak osvojili su 9 mjesto.
  • elektronski pikado je disciplina u kojoj imamo prostora za napredak a osvojeno je 17 mjesto sa igračima Damir Parc, Ivan Gorenac i Josip Habl te Stjepan Trevizan u kategoriji hrvi u invalidskim kolicima. Izbornik je Ilija Nikolić a pričuva u momčadi Milan Mali.

Čestitamo provedbenom odboru igara HVIDR-a Republike Hrvatske na čelu sa prof. Antom Mihaljević na odličnoj organizaciji istih, a naši Josip Radočaj i Miroslav Tot su na igrama bili suci u disciplini plivanje.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni