spot_img

Isplati li se kupovati u Mađarskoj? Pogledajte usporedbu cijena koju je napravio Index.hr

Objavljeno:

Odlučili smo stoga usporediti cijene popularnih proizvoda u Hrvatskoj s cijenama u Mađarskoj te Bosni i Hercegovini. Radi se o kruhu, mlijeku, jajima, ulju, maslacu, riži, pilećim prsima, bananama, krumpiru, Coca-Coli, Nutelli i uvoznom pivu.

Što se tiče Hrvatske, cijene smo provjeravali u Konzumu, koji ima online trgovinu. Te cijene usporedili smo s onima iz jednog od popularnijih trgovačkih lanaca u Mađarskoj Tesco te bosanskohercegovačkog Konzuma, koji također ima online trgovinu. 

Naravno, teško je donijeti egzaktnu računicu budući da je proizvoda puno, a neki od onih koji su popularni u hrvatskim trgovinama ne mogu se pronaći na internetskim stranicama stranih trgovačkih lanaca.

Također, nismo u obzir uzimali one najjeftinije proizvode, odnosno nismo uspoređivali skuplje hrvatske proizvode s jeftinijim cijenama u našem susjedstvu, nego smo nastojali uvijek birati srednju vrijednost, dakle proizvode koji nominalno obećavaju vrijednost za novac, a sve kako bismo dobili okvirnu sliku koliko je što skuplje odnosno jeftinije u Hrvatskoj, piše Index.hr.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni