spot_img

Ivan Kovačević Sax iz Virovitice sudionik je festivala “Graffiti na gradele”

Objavljeno:

final

Graffiti na Gradele je festival urbane kulture i mladih koji se ovoga ljeta, od 30. do 31. srpnja, po treći put održao u Bolu na otoku Braču.

Festival je fokusiran na iscrtavanje graffita, za koje su ove godine bila predviđena dva zida. Uz standardnu lokaciju ”Fabrika” i 25 metarski zid iscrtavao se i zid u sklopu napuštenog i ruševnog hotela ”Bijela kuća”.

Na potonjoj lokaciji organiziran je i glazbeni program, a sve kako bi se ukazalo na potencijal napuštene infrastrukture koja se nalazi usred Bola, a koja uz turističke svakako ima i predispozicije za organiziranje sadržaja za rad s mladima i nezavisnu kulturu.

Graffiteri i graffiteke koji su sudjelovali na festivalu dobro su poznati zagrebački, splitski, ljubljanski i sarajevski umjetnici. Oni su osim oslikavanja zidova na dvije lokacije napravili i graffiti radionicu za one najmlađe.

Među sudionicima festivala bio je i Virovitičanin Ivan Kovačević Sax koji je također iscrtavao graffite te vodio graffiti radionicu za najmlađe. Kako je bilo na festivalu, pogledajte u video prilogu koji je emitiran u sklopu HRT-ove emisije “Dorbo jutro Hrvatska”.

[youtube id=”qFNNObmRzF0″]

620

2

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni