Ivan Sić potpisao za pravaše!

Objavljeno:

spot_img

Na prigodno sazvanoj konferenciji za medije koja se održala dana 11.02.2017. s početkom u 12,00 sati u prostorijama HSP AS u Virovitici predstavljena su brojna nova stranačka pojačanja. Stranačku zamolnicu HSP AS svečano je potpisao aktualni dogradonačelnik grada Virovitice i predsjednik gradske organizacije HSS-a Ivan Sić.

Konferenciji su nazočili novoizabrani predsjednik Županijskog vijeća HSP AS Virovitičko-podravske županije Renato Poldrugač dipl. ing;, glavni tajnik stranke Peo Ćorić te predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec. sa suradnicima.

Dogradonačelnik Virovitice napustio HSS i prešao u HSP AS

„Modernu, samostalnu i neovisnu Hrvatsku stvorio je dr. Franjo Tuđman uz pomoć nas hrvatskih branitelja s puškom u rukama, ali na programu dr. Ante Starčevića i Stjepana Radića temeljene na pomirbi svih hrvata. Ovakvo programsko okupljanje je jedina alternativa i mogućnost kvalitetnog političkog djelovanja u korist svih građana Hrvatske“, poručio je Pero Ćorić otvarajući uvodnim obraćanjem navedenu konferenciju

„Prepoznao sam sličnost i bliskost programa i načela moje bivše i sadašnje stranke te sam procijenio da u okviru HSP AS mogu dosljedno nastaviti ono što sam politički zagovarao cijeli svoj politički vijek. Stil vođenja i sve veće podjele u HSS-u uzrok su neslaganja mene i mojih suradnika što je dovelo do napuštanja HSS-a i priključenja HSP AS“, rekao je na konferenciji Ivan Sić.

„Nakon nedavnog prelaska predsjednika Općinskog vijeća Bogdanovaca i današnjim dolaskom virovitičkog dogradonačelnika jasno je kako je HSP AS u ovo predizborno vrijeme prepoznat kao jedina stranka desnice koja ne mijenja smjer svog političkog djelovanja. Na tom tragu puni optimizma s velikim očekivanjima ulazimo u bitku za svaku općinu, grad i županiju na dobrobit hrvatskog naroda“, u svom završnom obraćanju poručio je Hrvoje Niče.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...