Ivan Slavić iz OŠ I. G. Kovačić Gornje Bazje na radionici stručnog usavršavanja u Grčkoj

Objavljeno:

spot_img

Učitelj OŠ IGK Gornje Bazje na radionici stručnog usavršavanja u Grčkoj na temu eTwinning projekti u području umjetnosti i kulture

Učitelj engleskog jezika Ivan Slavić iz OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje je 2.-4. listopada 2014. godine sudjelovao na radionici stručnog usavršavanja na temu eTwinning projekti u području umjetnosti i kulture na Krfu u Grčkoj. Radionica je organizirana od strane Grčke nacionalne službe za podršku eTwinningu, a na radionici su sudjelovali učitelji iz Belgije, Slovenije, Austrije, Danske, Finske, Francuske, Mađarske, Cipra, Latvije, Litve, Portugala, Grčke, Švedske, Bugarske, Norveške, Slovačke, Estonije i Hrvatske.

Sudionici radionice detaljnije su se upoznali s mogućnostima eTwinninga – platforme koja umrežava gotovo pola milijuna učitelja iz 37 europskih zemalja te omogućava virtualni prostor, alate i podršku za realizaciju online partnerskih školskih projekata.

Na radionici su predstavljeni alati i aktivnosti koje integriraju informacijsko-komunikacijsku tehnologiju u nastavu vezanu za kulturu i umjetnost, prije svega likovnu, glazbenu i medijsku kulturu i dramski odgoj. Predstavljeni su primjeri dobre prakse, a domaćini su sudionike upoznali i s kulturnim i povijesnim znamenitostima Krfa i Grčke.

U okviru programa radionice bilo je prostora i za neformalno druženje, što je bila i dobra prilika za upoznavanje učitelja iz drugih zemalja, koji dijele iste interese te planiranje budućih partnerskih projekata.
Ova je aktivnost bila financirana u okviru programa Erasmus+, eTwinning od strane Europske komisije preko Agencije za mobilnost i programe EU.

Ova vijest odražava isključivo stajalište autora vijesti i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni