Ivanu Kostelcu dodijeljena Godišnja nagrada za izniman doprinos razvoju obrta i malog poduzetništva

Objavljeno:

spot_img

Na danas održanoj svečanoj sjednici Skupštine Virovitičko-podravske županije, dodijeljena su javna priznanje zaslužnim osobama, udrugama, institucijama. Godišnja nagrada Virovitičko-podravske županije za izniman doprinos razvoju obrta i malog poduzetništva pripala je Ivanu Kostelcu, direktoru tvrtke Kograd d.o.o. iz Pitomače.

Ivan Kostelac rođen 4. prosinca 1952. godine u Sedlarici istaknuti je obrtnik, vlasnik građevinskog obrta KOGRAD koji postiže zapažene rezultate unatoč kriznom vremenu te upošljava 34 djelatnika. Jedan je od osnivača Udruženja obrtnika općine Pitomača, te dobitnik brojnih priznanja poput Gazele 2009. godine kao jedan od 250 najuspješnijih obrta u RH, priznanja općine Pitomača te Udruženja obrtnika ove općine, a velika je potpora i djelovanju sportskih i drugih udruga. Predlagač za dodjelu ovog priznanja je HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije koja je ovog obrtnika predložila kao uzor uspješnog poslovanja u današnjim kriznim vremenima.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...