Na adresu redakcije javio nam se nekadašnji virovitički profesor Ivica Brkljačić sa željom da prenesemo pozdrave svim Virovitičankama i Virovitičanima, a posebno njegovim nekadašnjim učenicima. Njegov mail prenosimo u cijelosti.

Razred

Poštovani prijatelji Virovitičani,

BrkljačićZovem se Ivica Brkljačić i bivši sam virovitički profesor, gdje sam dalekih sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća skromno doprinosio odgoju i obrazovanju tadašnjih virovitičkih srednjoškolaca. Njih blizu tri tisuće, bili su i moji đaci. Svjestan sam da me se danas još samo rijetki mogu sjetiti. Pred pune 32 godine sam se nastanio ovdje u jednom malom gradiću (Bormes les Mimosas) na francuskoj Azurnoj obali. Danas, kad napokon uživam u mirovini, mogu se, “za svoj gušt”, baviti jednim od omiljenih hobija – fotografijom. Šaljem Vam poneku, pa ako Vam se koja svidi, objavite je.
Sve ovo sam fotografirao ili u svom dvorištu ili na plaži na koju svakodnevno odlazim. Ovo cvijeće krasi moje dvorište bojama i mirisom kroz sva četiri godišnja doba i uljepšava mi svakodnevicu. Prva fotografija to potvrđuje i stoga je nazivam “Ranoljetni ulaz u moje dvoriste”.

Iskreno i srdačno Vas pozdravljam

Ivica Brkljačić

Brkljačić