Ivica Kirin: Stvaramo i ostvarujemo naše ideje i naše snove kroz novo lice Virovitice

Objavljeno:

spot_img

Nakon što su održani sastanci temeljnih ogranaka HDZ-a grada Virovitice po svim prigradskim naseljima i Taborištu, održani su i sastanci u svim temeljnim ograncima na području virovitičkog mjesnog odbora J.J. Strossmayer koji obuhvaća zapadni dio grada Virovitice. Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Virovitice i kandidat za budućeg gradonačelnika Ivica Kirin brojnim prisutnim članovima naznačio je da Virovitica trenutno ulazi u novo doba i to sa početnih 144 konkretna projekta javnih investicija u vrijednosti 4.9 milrd. kuna sa točnim statusom projekta od riješenog prostornog plana, zemljišta , lokacijske ili građevinske dozvole.

U prijevodu mi znamo, radimo i imamo viziju Virovitice za desetak godina kao grad koji će znatno povećati broj svojih stanovnika odnosno hoćemo reći da želimo upravljati gradom na način da jačamo gospodarstvo na jedini mogući način stvaranjem uvjeta za otvaranje novih radnih mjesta, ali i uvjeta za očuvanjem postojećih i to naročito u proizvodnom sektoru. Želimo ostvariti uvjete za plaće na razini EU, štititi radnička prava i dostojanstvo svakoga stanovnika našeg grada jer to direktno utječe na gradski proračun i stoga grad postaje najveći sindikat odnosno zaštitnik radničkih prava, ali poštovat ćemo i svaki kapital koji otvara radna mjesta, diže plaće i daje priliku mladim ljudima i novim poduzetnicima koji će biti ponos grada i Hrvatske i to je kapital koji će imati našu podršku.

Na kraju dragi moji mi želimo samo jedno i to nam nitko ne može oduzeti, a to je da želimo stvarati i ostvarujemo svoje ideje i svoje snove kroz novo lice Virovitice jer „Bolja Virovitica je i bolja Hrvatska“ naglasio je na kraju Ivica Kirin.

 

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...