Izabrano novo vodstvo Organizacije mladih HSS-a Virovitičko-podravske županije

Objavljeno:

620

Organizacija mladih HSS-a Virovitičko-podravske županije održala je u Pitomači Izvanrednu izbornu skupštinu na kojoj se okupilo više od 250 mladih HSS-ovaca te ostalih uvaženih gostiju.

U radnoj i veseloj atmosferi za predsjednika je izabran Marijan Mikec, a za potpredsjednike Robert Balta i Ivan Sokolović. Novi tajnik je Saša Rupić, dok je za blagajnicu izabrana Ana Barukčić. Na Skupštini su izabrani i članovi predsjedništva u sastavu: Filip Ognjanović, Maja Pintarić, Iva Sokolović, Anita Tenžera, Alen Tušek, Nikolina Perić i Dijana Vratković. Za Glavnu skupštinu Organizacije mladih HSS-a prihvaćeni su sljedeći delegati: Marijan Mikec, Anita Tenžera, Ana Barukčić, Ivan Sokolović, Filip Grgić, Filip Ognjanović i Martina Capan.

Skupštinu mladih svojim je dolaskom uveličao predsjednik HSS-a Branko Hrg koji je u svome obraćanju rekao da uvijek rado dolazi u kraj gdje djeluje jedna od najaktivnijih organizacija HSS-a u Hrvatskoj. Aludirajući na HSS, mladima je poručio da obitelj u kojoj nema djece, nema ni budućnost. HSS je jedna velika obitelj koja zbog vizija i ideja mladih ljudi svakako ima svjetlu budućnost.

Mladima je svoju nesebičnu podršku dala i predsjednica ŽO HSS-a Virovitičko-podravske županije Ana-Marija Petin koja je, između ostaloga, napomenula kako je u nepuna dva mjeseca HSS Virovitičko-podravske županije dobio više od 200 novih članova, od kojih je čak osamdesetak mladih. Izrazila je zadovoljstvo radom Organizacije mladih te obećala podršku u daljnjim koracima. Novome vodstvu poželjela je puno uspjeha u budućemu radu.

Ispred domaćina nazočnima se obratio potpredsjednik ŽO HSS-a Virovitičko-podravske županije Zdravko Dijaković.

Novoizabrani predsjednik Marijan Mikec zahvalio je na podršci te ukratko istaknuo plan rada u narednome razdoblju. -Ispred nas je veliki posao. Moramo „zasukati rukave“ i primiti se ozbiljno u koštac s problemima i preprekama koje su ispred nas. Veoma sam ponosan na organizacije koje su osnovane do sada jer su svi mladi pokazali da im je dosta stagnacije i neaktivnosti. Pokažimo svima da se želimo boriti za svoju poziciju u društvu. – poručio je novi predsjednik.

Mladima su podršku dali i predsjednik Organizacije mladih HSS-a Matej Orešković, virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, predstavnici organizacija mladih Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Brodsko-posavske županije te ostali cijenjeni gosti.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Padaju cijene? Evo koliko bi trebali pojeftiniti dizel i benzin

Prema dvotjednom prosjeku cijena, od utorka bi značajno trebali...

Vrhovni sud smanjio kaznu bivšoj šefici Porezne Virovitičanki Nadi Čavlović-Smiljanec

Bivša ravnateljica Porezne uprave i bivša SDP-ova saborska zastupnica Nada...

Index.hr: Sud blokirao vinariju Tomislava Tolušića

NA ZAHTJEV europskog tužiteljstva (EPPO) bivšem ministru poljoprivrede Tomislavu...

Najniže plaće su Hrvatskoj su u Virovitičko-podravskoj županiji

Državni zavod za statistiku objavio je podatke o prosječnim...