Izašao EP “Akustika Session” Marina Jurića Čivre

Objavljeno:

Objavljeno je EP izdanje “Akustika Session” Marina Jurića Čivre, koje uključuje njegove live i akustične izvedbe odabranih pjesama. Krajem prošle godine virovitički je glazbenik kroz svoj YouTube/Vevo kanal objavio videoserijal “Akustika Session”, kroz koji je u akustičnom i live izdanju predstavio svoj debi-singl “Dobro jutro svima”, prvu autorsku pjesmu “Pjesma za tebe” te obradu Damira Urbana, “Mjesto za mene”. Pjesme su od sada dostupne i u digitalnom obliku, kao i za radijski eter, u obliku EP izdanja “Akustika Session”

Materijal je snimljen u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, a Marinu je s aranžmanima i izvedbi pjesama pripomogao virovitički bend ZMaJ, koji čine trojica talentiranih glazbenika: Jasmin Horak, Mario Petrinjak i Marinov brat – Zrinko Jurić Čivro. Ovaj glazbeni projekt predstavlja suradnju diskografske kuće Universal Music Hrvatska s prepoznatim glazbenim programom “Akustika”. To je redoviti program akustičnih nastupa kojemu je od samih početaka cilj omogućiti mlađoj generaciji hrvatskih i regionalnih kantautora, glazbenika i izvođača predstavljanje publici u akustičnoj formi. Program se već sedam sezona redovito održava utorkom u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, a do sada je ugostio više od 150 raznovrsnih glazbenih imena. Suradnjom s diskografskom kućom Universal Music Hrvatska, ostvaren je korak dalje – “Akustika Session” je zajednički naziv za serijal kojim se kroz videomaterijale te službena EP izdanja publici nastoje predstaviti prepoznatljiva glazbena imena u nesvakidašnjem glazbenom izdanju, kroz njihove live – akustične izvedbe odabranih pjesama, na specifičnim lokacijama.

EP izdanje “Akustika Session” Marina Jurića Čivre prva je u nizu ostvarenih suradnji, nastavak je uslijedio i u suradnji s Ivanom Kindl. Uskoro će biti snimljeno i predstavljeno još “Akustika Session” snimaka u obliku videomaterijala, kao i službenih izdanja. U projektu sudjeluje i NEXUS produkcija, zaslužna za audio i video snimanje, miks i finalnu produkciju. (glasslavonije)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni