Izaslanstvo Hmeljnicke oblasti iz Ukrajine održalo sastanak s predstavnicima drvne industrije

Objavljeno:

spot_img

U Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije danas, 25. travnja, održan je sastanak na temu “Mogućnosti razvoja suradnje Virovitičko-podravske županije i Hmeljnicke oblasne administracije na području proizvoda drvne industrije”. Sastanku su, uz izaslanstvo Hmeljnicke oblasti iz Ukrajine koje je u posjeti našoj županiji od 24. do 26. travnja, prisustvovali župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, zamjenici župana Zdravko Dijaković i Zvonimir koić, ravnateljica VIDRA-e Sanja Bošnjak, tajnik HGK ŽK Virovitica Milan Vanđura, predstavnici Virovitičko-podravske županije, predstavnici drvnih tvrtki s područja Virovitičko-podravske županije te predstavnici tvrtke Color emajl iz Požege.

Na sastanku se razgovaralo o jačanju suradnje Hmeljnicke oblasti i Virovitičko-podravske županije te o mogućem osnivanju zajedničke hrvatsko-ukrajinske tvrtke kojom bi se uvelike olakšao nastup na stranim tržištima te dodatno smanjili troškovi. Nakon održanog sastanka izaslanstvo Hmeljnicke oblasti je skupa s delegacijom Virovitičko-podravske županije obišlo tvrtku TVIN, gdje su razgledali pogon i izložbeni salon. Uslijedio je posjet Industrijsko-obrtničkoj i Tehničkoj školu u Virovitici odn. njihovim kabinetima i praktikumima. Nakon toga obišli su i Strukovnu školu Virovitica te Osnovnu školu Vladimira Nazora Virovitica. Službeni dio završio je posjetom Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici i obilaskom Višnjice.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...