Izaslanstvo Sisačko-moslavačke županije obišlo je radove na Dvorcu Janković, kao i Poduzetnički inkubator, PDCK, studentski kampus i Hotel Kuriju Janković u Kapela Dvoru.

Objavljeno:

Izaslanstvo Sisačko-moslavačke županije, predvođeno županom Ivom Žinićem posjetivši Virovitičko-podravsku županiju, obišlo je radove na Dvorcu Janković u Suhopolju, potom Poduzetnički inkubator i Panonski drvni centar kompetencija. S ovim projektima Virovitičko-podravske županije, goste iz Sisačko-moslavačke županije, upoznao je Virovitičko-podravski župan Igor Andrović, kao i njegovi zamjenici Marijo Klement i Darko Žužak, te predsjednik Županijske skupštine Miran Janečić. U Suhopolju je izaslanstva dviju županija dočekao i načelnik Općine Siniša Horvat, dok je o Poduzetničkom inkubatoru govorio direktor istog Bojan Mijok.

U obilasku Poduzetničkog inkubatora obišli su i IT tvrtku Plava tvornica, a u Panonskom drvnom centru kompetencija, uz stručno vodstvo direktorica Ivane Filipović, doznali su nešto više o projektu Modulos, te vidjeli sobu Historion, te ostale karakteristike moderno opremljenog centra koji predstavlja jednu od najznačajnijih potpornih institucija u našoj županiji.

Gosti iz Sisačko-moslavačke županije pohvalno su se izrazili o projektu Visoke škole, Studentskog restorana i Studentskog doma, gdje su ih o karakteristikama navedenih, upoznali dekan Visoke škole Oliver Jukić, kao i Dalibor Per, direktor tvrtke Terra Slavonica.

Putovanje kroz Virovitičko-podravsku županiju, završili su u Hotelu Kurija Janković, gdje im je o karakteristikama ovog EU projekta govorila voditeljica hotela, Sanja Sudar. Izaslanstvo Sisačko-moslavačke županije, iskazalo je pozitivne impresije sa svim viđenim projektima Virovitičko-podravske županije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni