Izaslanstvo „Viroexpo“-a u službenoj posjeti Privrednoj komori Srbije

Objavljeno:

spot_img

Izaslanstvo 18. „Viroexpo“-a, Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, koje je predvodio predsjednik Organizacijskog odbora sajma „Viroexpo“ i župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, te članovi Organizacijskog odbora sajma „Viroexpo“: zamjenik župana Virovitičko-podravske županije, Zdravko Dijaković, tajnik Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, Milan Vanđura, direktor Viroexpo-a d.o.o. Virovitica, Igor Andrović i stručni suradnik Dalibor Per, imalo je poslovne razgovore u Privrednoj komori Srbije u Beogradu, s njenim predstavnicima: potpredsjednikom Slobodanom Samardžićem, direktorom Ureda za regionalnu suradnju Milivojem Miletićem, tajnikom Udruženja za metalnu i elektro industriju Ljubišom Obradovićem, savjetnikom iz Ureda za regionalnu suradnju Denisom Jukićem i stručnom suradnicom iz Službe za promociju Tatjanom Pantović.

Razgovorima je prisustvovao i Goran Masnec, direktor Predstavništva HGK u Srbiji, u Beogradu.

Razgovaralo se o modalitetima nastupa Srbije, na 18. „Viroexpo“-u, Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, koji će se održati u Virovitici, od 18. do 20. siječnja 2013. godine, te o ostalim mogućnostima razvoja međusobne gospodarske suradnje, osobito kroz formiranje zajedničkih tvrtki, a u cilju zajedničkog nastupa na tržištima trećih zemalja. Izaslanstvo Viroexpo-a posjetilo je i Predstavništvo Hrvatske gospodarske komore u Srbiji, u Beogradu, gdje ih je primio direktor Predstavništva Goran Masnec sa suradnicima i gdje su upoznati sa specifičnostima gospodarstva Srbije. (hgk.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...