U sklopu službenog posjeta Francuskoj zbog pristupanja Virovitičko-podravske županije udruženju Partenalia, izaslanstvo VPŽ na čelu s ravnateljicom Razvojne agencije VIDRA, Sanjom Bošnjak, posjetilo je Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Francuskoj.

Predstavljene su poduzetničke zone s područja Virovitičko-podravske županije te je Veleposlanik Republike Hrvatske, Ivo Goldstein, izrazio zadovoljstvo katalogom županijskih poduzetničkih zona i ostalim pripremljenim materijalima na francuskom jeziku koji će uvelike pridonijeti promidžbi Virovitičko-podravske županije potencijalnim investitoima s područja Francuske.

Dogovoren je i nastup na poslovnom sajmu koji će se održati krajem travnja u francuskom gradu Lille, na kojemu će biti predstavljene mogućnosti ulaganja u Virovitičko-podravsku županiju. Sastanku su, uz Veleposlanika i ravnateljicu Sanju Bošnjak nazočili, Lea Lasić, prvi tajnik za gospodarske i političke poslove Veleposlanstva, Jasna Abramović, pomoćnica pročelnice Ureda župana Virovitičko-podravske županije i Sven Jesenković, stručni suradnik za gospodarski razvoj i EU projekte pri Razvojnoj agenciji VIDRA.