Izdane građevinske dozvole za poduzetničke inkubatore u Orahovici i Pitomači

Objavljeno:

Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i zaštitu okoliša Virovitičko-podravske županije izdao je građevinske dozvole za gradnju poduzetničkih inkubatora u Orahovici i Pitomači.

Nakon što je u Virovitici u sklopu projekta poduzetničke infrastrukture „E-nkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji“ izgrađen jedan od najboljih poduzetničkih inkubatora u RH, Virovitičko-podravska županija nastavlja s mijenjanjem poduzetničke klime.

Mrežu inkubatora Virovitičko-podravska županija će, u suradnji s Razvojnom agencijom VIDRA i Poduzetničkim inkubatorom Virovitičko-podravske županije, prijaviti na sljedeći natječaj poduzetničke infrastrukture u sklopu operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“. Za mrežu inkubatora Virovitičko-podravske županije izrađena je cost-benefit analiza i studija izvodljivosti. Plan je izgraditi poduzetničke inkubatore, uz onaj postojeći u Virovitici, još i u Orahovici, Slatini i Pitomači.

Županija na ovaj način želi potaknuti malo i mikro poduzetništvo, a time i ravnomjeran razvoj novih poduzetnika na području cijele Virovitičko-podravske županije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni