Izdane građevinske dozvole za poduzetničke inkubatore u Orahovici i Pitomači

Objavljeno:

Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i zaštitu okoliša Virovitičko-podravske županije izdao je građevinske dozvole za gradnju poduzetničkih inkubatora u Orahovici i Pitomači.

Nakon što je u Virovitici u sklopu projekta poduzetničke infrastrukture „E-nkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji“ izgrađen jedan od najboljih poduzetničkih inkubatora u RH, Virovitičko-podravska županija nastavlja s mijenjanjem poduzetničke klime.

Mrežu inkubatora Virovitičko-podravska županija će, u suradnji s Razvojnom agencijom VIDRA i Poduzetničkim inkubatorom Virovitičko-podravske županije, prijaviti na sljedeći natječaj poduzetničke infrastrukture u sklopu operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“. Za mrežu inkubatora Virovitičko-podravske županije izrađena je cost-benefit analiza i studija izvodljivosti. Plan je izgraditi poduzetničke inkubatore, uz onaj postojeći u Virovitici, još i u Orahovici, Slatini i Pitomači.

Županija na ovaj način želi potaknuti malo i mikro poduzetništvo, a time i ravnomjeran razvoj novih poduzetnika na području cijele Virovitičko-podravske županije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Marginalci su najgledaniji hrvatski film ove godine

Interes za domaćom hrvatskom komedijom itekako postoji. Jedan od...

Gradski muzej Virovitica sada je nominiran i za nagradu Europske muzejske akademije

U povodu osvajanja nagrade ŽIVA 2022. za najbolji slavenski...