Izlagači i posjetitelji nahvalili ovogodišnji Viroexpo sajam

Objavljeno:

Viroexpo 2017: Čak 95,79 posto izlagača smatra da sajam ima pozitivne refleksije na razvoj gospodarstva, a 95,99 posto njih će se vratiti i iduće godine kada će se Viroexpo održati od 23. do 25. veljače.

Viroexpo 2017. je bio najbolji do sada. Kako po broju posjetitelja (28.000), tako i po pozitivnim impresijama i izlagača i posjetitelja. Naime, čak 95,79 posto izlagača smatra da sajam ima pozitivne refleksije na razvoj gospodarstvo, a njih 95,99 posto će ih se vratiti i iduće godine kada će se Viroexpo 2018. održati od 23. do 25. veljače. Direktor Sajma Viroexpo Igor Andrović, može zadovoljno trljati ruke. Projekt iza kojeg stoji već sedam godina, doživio je punu satisfakciju krajem veljače. Lokacija u središtu grada se pokazala kao pun pogodak, a ”sajam s dušom” otvorio je predsjednik Vlade RH Andrej Plenković u pratnji ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića.

Ankete koju već 22 godine provodi Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica, kao jedan od organizatora međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo i ove je godine pokazala kao su izlagači iznimno zadovoljni sajmom.

Rezultate ovogodišnje ankete, koja je provedena među 624 izlagača, predstavili su direktor HGK – ŽK Virovitica i viša stručna suradnica Suzana Kolesarić.

Ono što je izuzetno dobro jest to da 100 posto izlagača smatra da je Viroexpo dobar oblik prezentacije proizvoda-usluga te podržavaju njegov daljnji razvoj, a 97,99 posto ističu želju za promocijom kao presudni faktor za nastup na sajmu. 97,79 posto njih očekuje povećanje plasmana proizvoda, dok je 95,99 izjavilo da će sudjelovati i na narednom 23. Viroexpu. 95,79 izlagača smatra da sajam ima pozitivnu refleksiju na razvoj gospodarstva, 88,98 posto njih je zadovoljno brojem posjetitelja, 86,97 posto smatra da će im nastup na sajmu pospješiti poslovanje, a 80,16 da je izložbeni prostor primjeren. 78,36 posto izlagača je sajam ocijenilo ocjenama odličan i vrlo dobar, dok njih 63,33 smatra da je ovo adekvatan sajamski prostor.

Ovogodišnjim sajmom je izuzetno zadovoljan i direktor Igor Andrović koji je, između ostalog, naglasio:
– Sajam je ove godine posjetilo 28.000 posjetitelja, što je najveći broj u povijesti sajma. Iako smo bili na novoj lokaciji, glede koje smo u početku bili skeptični, pokazalo se da je ona bila iznimno dobra, a sajam smo približili građanima i centru grada. Ono što me izuzetno veseli jest činjenica da je prodaja na sajmu bila vrlo velika, ali i poslovni dogovori i suradnja. Jako smo zadovoljni s organizacijom sajama, a o lokaciji sljedećeg sajma ćemo se dogovoriti tijekom sljedećih mjeseci. Također, htio bih napomenuti da nam se već nekoliko zemalja nudi za partnera za 23. Viroexpo, što potvrđuje da sajam raste iz godine u godinu- rekao je Igor Andrović.
(www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni