Izložba fotografija u organizaciji Hrvatskog šumarskog društva-ogranak Virovitica

Objavljeno:

spot_img

U srijedu, 25. srpnja u Gradskoj knjižnici otvorena je izložba fotografija pod nazivom “Šuma okom šumara”. Na izložbi koja bilježi već petnaestu godinu redovitih gostovanja po cijeloj Hrvatskoj, a i izvan nje, našlo se je cijelo mnoštvo izvrsnih fotografija koje nas privlače i upućuju da uživamo u bogatstvu i ljepoti naših šuma, naše prirode, naših krajolika, ali i krajolika izvan naše zemlje.

Njenoj međunarodnoj afirmaciji doprinosi činjenica da na njoj redovito sudjeluju autori iz Mađarske, Italije, Njemačke, Austrije, Slovenije i Bosne i Hecegovine. Posebno je interesantno i to da je izbor iz postojećih izloženih fotografija bio izložen u zgradi Un-a u New Yorku prigodom Međunarodne godine šuma.

Izložba je otvorio gradonačelnik grada Virovitice gospodin Ivica Kirin a na izložbi je govorila i ravnateljica Gradske knjižnice prof. Višnja Romaj. Ispred Hrvatskog šumarskog društva – ogranak Virovitica, brojne posjetitelje, pozdravio je glavni organizator izložbe Davor Bralić. Izložba će biti otvorena sve do 5. kolovoza.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...