Jačanje kapaciteta za provedbu strateške procjene utjecaja na okoliš

Objavljeno:

spot_img

U sklopu projekta IPA 2010 – Jačanje kapaciteta za provedbu strateške procjene utjecaja na okoliš (SPOU) na regionalnoj i lokalnoj razini, u Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije održan je sastanak konzultanata i suradnika na projektu. Sastanku su nazočili konzultanti projekta Martin Smutný i Lučana Ponoš te predstavnici Virovitičko-podravske županije, Zavoda za prostorno uređenje Virovitičko-podravske županije, Razvojne agencije VIDRA i Grada Virovitice.

Tema sastanka bila je upoznavanje s projektom, čiji je cilj podrška u jačanju kapaciteta i provedbe postupaka strateške procjene utjecaja na okoliš u Hrvatskoj na županijskoj i lokalnoj razini. Projekt je s provedbom započeo 23. listopada 2012., predviđeno trajanje projekta je 16 mjeseci, a aktivnosti projekta su podijeljene na 3 komponente. Projekt provodi Ministarstvo zaštite okoliša i prirode u suradnji s tvrtkama Etipsa Servicos de Ingenieria S.L. i Dvokut Ecro d.o.o.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...