Virovitičko-podravska županija organizirala je povodom obilježavanja Dana županije natjecanje za najbolju selfie fotografiju. Na natječaju su imale priliku sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, izuzev službenika i namještenika Virovitičko-podravske županije, a uvjet je bio da selfie fotografija bude vlastoručno snimljeni autoportret autora (sam ili s drugim osobama) te da sadržava prepoznatljiv motiv Virovitičko-podravske županije (npr. priroda, kulturni ili povijesni objekti, kulturni ili zabavni događaji).

U skladu s pravilima natječaja, objavljujemo rezultate. Podsjetimo, selfie fotografiju izabrali smo u dvije kategorije: jednu koja je u galeriji fotografija na službenoj Facebook stranici Virovitičko-podravske županije dobila najviše glasova (lajkova), dok je drugu izabralo tročlano Povjerenstvo na čelu s pročelnicom Ureda župana Jasnom Abramović.

Autorica najbolje selfie fotografije u prvoj kategoriji je Jasna Đorđević koja je do 30. kolovoza u ponoć prikupila najveći broj vaših lajkova – čak preko 400. U drugoj kategoriji pobjedničko mjesto osvojila je selfie fotografija Matije Rođaka.

Autori najboljih fotografija u svakoj kategoriji bit će nagrađeni poklon paketom u vrijednosti 300,00 kuna (selfie štap, proizvodi s područja Virovitičko-podravske županije, 2 kino ulaznice za 2 predstave po izboru u POU Slatina te ručak za dvije osobe u restoranu „Škola“). Pobjednici nagradu mogu preuzeti u Uredu župana Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica.

Jasna Đorđević
Jasna Đorđević