Javna tribina vezana uz uređenje Malog parka u utorak, 13. ožujka u 19:15 sati

Objavljeno:

Grad Virovitica organizira u utorak, 13. ožujka, u suradnji s Razvojnom agencijom VTA i Turističkom zajednicom grada Virovitice, javnu tribinu na kojoj će javnosti biti predstavljene aktivnosti vezane uz uređenje Malog parka u sklopu projekta „Razvoj pčelarstva kroz prekogranične turističke rute“. Tribina će se održati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica s početkom u 19,15 sati, a govorit će voditeljica projekta Slađana Lazić, ravnateljica Razvojne agencije VTA Tihana Harmund, projektantica Kristina Lukačević te pročelnica Ureda gradonačelnika Đurđica Aragović.

Mali park Virovitica
snimio: Antonio Jurkin / JedanDva.hr

Razlog održavanja tribine su netočne informacije koje su se proširile u javnosti oko promjene naziva „Mali park“ te informiranje građana. Prema riječima ravnateljice Razvojne agencije VTA Tihane Harmund, neće se mijenjati naziv Malog parka, to nije bilo niti u jednom trenu upitno jer je jedno naziv projektne aplikacije, a drugo sam naziv parka. Također, njegovim uređenjem na temu meda i pčelarstva imat će više stabala i hortikulturalnih sadržaja.

Projekt je odobren u sklopu Interreg V-A programa suradnje s Mađarskom, vrijedan je 252.314,36 eura, a stopa sufinanciranja od strane EU je 85 posto. Nositelj projekta je Grad Virovitica, a provodi se u partnerstvu sa Županijom Baranya, Turističkom zajednicom grada Virovitice te Razvojnom agencijom VTA.

Pozivamo zainteresirane građane da nam se pridruže.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni