Philips Hrvatska i gastro blogerica Domaćica nagrađuju vas s multifunkcionalnim i jednostavnim za upotrebu uređajem Philips Multicooker HD3037, koji izgleda kao da čita vaše misli.

Inspriracija-1

Sve što trebate napraviti je da do srijede 23.4.2014 pošaljete autorsku sliku jela inspiriranu Uskrsom i proljećem! Budite kreativni i šaljite svoje muffine, torte, peciva, pince, kruh, kekse, šunke, kreativno uređene priloge i osvojite vrijedne nagrade.

Philips Multicooker jedinstven je uređaj ovog tipa na hrvatskom tržištu. Ovaj izuzetno zanimljiv kuhinjski uređaj ima 12 različitih programa za kuhanje što ga samim time čini vašim najboljim prijateljem u kuhinji. Uz Philips Multicooker možete pripremati vaša najdraža jela, bilo kuhana, duboko pržena, pečena, pripremana na pari ili pirjana. Uključite se i osvojite ovaj uređaj s kojim će vaša hrana imati savršen okus svaki put, kao u najslađim uspomenama.

Žiri sastavljen od kreativaca Daniela Delalea, Jelene Rozge i Mate Jankovića glasat će za svoje omiljeno jelo među vašim slikama koje će sve biti objedinjene u jedan album na društvenoj mreži Facebook.

Jelena Rozga

– je jedina ženska članica žirija i kod nje je Uskrs tradicionalno rezerviran za obiteljski ručak i druženje. Iako gotovo svaki Uskrs radi, upravo doručak i ručak na taj dan nastoji provesti u krugu obitelji, svojih nećaka i dragih ljudi. Svi se okupljaju u obiteljskoj kući njenih roditelja i uživaju u hrani i delicijama koje im mama priprema danima prije. Svi se neizmjerno vesele tradicionalnom uskršnjem doručku koji uključuje jaja, šunku i sirnicu (pincu – slatki kruh) koju Jelena obožava. Upravo Uskrs njoj predstavlja zajedništvo s obitelji, vrijeme kada smo posvećeni jedni drugima.

Mate Janković

– pak sve poziva da jedu što više luka i dijeli ideju kako suvremenije pripremiti jaja. – Uskrs me asocira na apsolutno sve što je smrdljivo, na jaja, luk i janjetinu. Mada svima preporučam da jedu što više luka jer i tako tada svi smrde. Obično za Uskrs ja ne kuham već se svi uvalimo kod mame na ručak, a to je druga stvar na koju me asocira ovo vrijeme, na obiteljsko okupljanje i obitelj. Umjesto kuhanih jaja predložio bih ljudima da probaju naučiti poširati jaje pa poslužiti sa fetom pečene šunke i s umakom od majoneze ili hrena.

Danijel Delale

Kod Daniela Delalea je slučaj kao i kod većine nas. – Za mene je Uskrs dan kada sam spreman za razne delicije jer obožavam jesti. Kreće se sa šunkom i jajima, pa se malo odmori dok se ručak ne skuha u vidu janjetine, rotkvica i pečenog krumpira, a tada se već dogovara večera u posljednji čas. Dakle, za mene je Uskrs spoj jedenja, spavanja i čekanja idućeg jela.

Slike možete slati na email blogdomacica@gmail.com ili ih postaviti na facebook zid stranice Domaćica.

Ako vam se nagrada sviđa podijelite ovu objavu s drugima.