spot_img

Kandidati iz Virovitice, Slatine i Daruvara u ovotjednoj “Večeri za 5”

Objavljeno:

Ovog tjedna u “Večeri za 5 na selu” kuhaju kandidati s područja Virovitičko-podravske županije. Prva će kuhati prodajna predstavnica Ratka, a nakon nje redom vulkanizer Žuan, student Maro, zaštitar Božo i učiteljica Irena. Najbolji među njima osvojit će 5000 kuna dok će se ostali zadovoljiti utješnom nagradom od 1000 kuna.

Iz Slatine dolazi Ratka Turk, koju su gledatelji zavoljeli u još jednoj popularnoj RTL-ovoj emisiji – ‘Superparu’, gdje je pobijedila sa suprugom Gordanom. Ratka je po zanimanju prodajna predstavnica, a za sebe kaže da je hiperaktivna, izravna i prava radoholičarka. U slobodno vrijeme radi kao voditeljica na radiju, vozi motor i druži se s prijateljima, a u ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se zbog zabave, upoznavanja novih ljudi, a ako pobijedi, nagradu će dati u humanitarne svrhe. Ratka preferira domaću kuhinju, omiljena su joj jela janjetina i sarma, a najčešće kuha razna variva i paprikaše. Smatra da je brza, snalažljiva i organizirana kad je o pripremi jela riječ, a svojom manom smatra to što voli eksperimentirati pa ponekad pogriješi sa slasticama.

Vulkanizer Žuan Kucljak na nagovor supruge prijavio se u ‘Večeru za 5 na selu’, a očekuje dobru zabavu i veseli se upoznavanju novih ljudi. Za sebe kaže da je obiteljski čovjek koji dvadeset godina radi u istoj firmi, voli fešte, karaoke i pomagati supruzi u pečenju kolača. Žuan je podrijetlom Slovenac, preferira kontinentalnu i mediteransku kuhinju, najviše voli jesti meso i krumpir, a kuha sve po malo i najčešće se prilagođava djeci. Svojom najvećom vrlinom smatra to što kuha kao za hotel, pedantan je i voli aranžirati, bitna mu je i dekoracija, a manom to što supruga nikada ne spremi sve na odgovarajuće mjesto u kuhinji.

Student Maro Hegediš dolazi iz Slatine, a u ‘Večera za 5 na selu’ prijavio se zato što je odmalena želio sudjelovati u tom popularnom kulinarskom showu. Za sebe kaže da je zabavan dečko koji voli društvo i kuhanje, a u slobodno vrijeme najčešće igra nogomet, gleda filmove, čita knjige te ide na razne kvizove. Maro najviše voli talijansku i azijsku kuhinju tako da najčešće priprema razne tjestenine i piletinu, a odrezak mu je omiljeno jelo. Svojom najvećom kulinarskom vrlinom smatra to što je kreativan i voli isprobavati nova jela, a manom to što je često brzoplet prilikom pripreme jela. Maro je također napomenuo da je jako kompetitivan i da bi volio pobijediti pa da na TV-u dokaže da je najbolji kuhar u svom kraju.

Iz Daruvara dolazi Božo Mikelčić koji je po zanimanju stolar, a radi kao zaštitar. Za sebe kaže da je društven, iskren i veseo, a u ‘Večeru za 5 na selu’ prijavio se zato što jako voli kuhanje, nova iskustva i druženje. U slobodno vrijeme najradije šeta šumom, a kad je o kuhanju riječ, voli sve pripremati premda se najčešće odluči za variva. Preferira domaću kuhinju, drži do tradicije, a roštilj mu je omiljeno jelo. Smatra da je prebrz kad nešto priprema, ali svojom vrlinom prilikom pripreme jela smatra to što kuha s veseljem.

Učiteljica Irena Iličić dolazi iz Virovitice za sebe kaže da je vesela i komunikativna osoba, pomalo otkačena u odijevanju i življenju, a u ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se zato što voli kuhati i peći kolače, upoznavati nove ljude i družiti se, isprobavati nove recepte i prikupljati ideje, znanja i iskustva, pa tako i drugima dijeliti svoje. U slobodno vrijeme svira, bavi se izradom nakita, raznih figurica od recikliranog materijala, suvenira, voli putovati, bavi se djecom i plivanjem, pleše te u šali kaže da je i taksistkinja svojoj djeci i uživa u tome. Najviše voli domaću kuhinju, ali i isprobavati nove okuse, a svojom najvećom manom smatra to što uvijek skuha više nego što je potrebno.

Kulinarski show ‘Večera za 5 na selu’ gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u. (www.rtl.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni