620

U Hrvatskom domu u Slatini, 18.10., održana je Izborna Konvencija gradske organizacije SDP Slatina. Nakon podnijetih izvještaja o radu organizacije i nadzornog odbora otvorena je rasprava te su izvještaji od strane prisutnih delegata i prihvaćeni. U drugom dijelu Konvencije izabrana su tijela slatinskog SDP-a.

Nakon što je ranije izabran predsjednik, Kazimir Libl, na konvenciji su izabrani potpredsjednici, Darija Krznarić i Dragan Jovanić. U Gradski odbor socijaldemokratske partije birani su Perica Medvedović, Vladimir Gojković, Melita Barković Šerčić, Mirko Štrbac, Krešimir Šantak, Vladimir Krstičević, Srđan Radonić, Igor Validžić, Borka Olina, Slobodan Perić te predsjednik i dva potpredsjednika organizacije.

Također, na Konvenciji su izabrani i članovi predsjedništva, Perica Medvedović, Melita Barković Šerčić, Slobodan Perić i Vladimir Krstičević. U predsjedništvu su, također, predsjednik i potpredsjednici. Na završetku Izborne Konvencije SDP Slatina izabrano je i trinaest delegata za Izbornu konvenciju socijaldemokratske partije, županijske organizacije Virovitičko-podravske županije.

Na kraju, iznoseći svoje viđenje djelovanja stranke u sljedeće četiri godine, Konvenciji se obratio Kazimir Libl, predsjednik SDP Slatina. Gosti na Konvenciji bili su saborski zastupnik Tomislav Žagar, tajnik SDP-a VPŽ i član Glavnog odbora SDPH Dražen Posavac, dr. Slobodan Jančevski i dr.