Keramika Modus

Za prvo domaće predstavljanje svojih keramičkih pločica u 2013. godini Keramika Modus izabrala je 18. Međunarodni sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, koji se od 18. do 20. siječnja ove godine održava u Virovitici, na adresi Vukovarska 13.

Svečano otvorenje sajma Viroexpo je 18. siječnja u petak u 11 sati, a taj dan otvoren je do 19 sati. U subotu i nedjelju sajam je za posjetitelje otvoren do 7 do 19 sati, a cijena ulaznice je 10,00 kn. Osim što će moći razgledati ponudu pločica Keramike Modus, svi koji odluče doći na ovaj tradicionalni sajam moći će degustirati domaće proizvode, upoznati se sa starim obrtima i uživati u bogatom zabavnom programu sajma, gdje izdvajamo after party u virovitičkom noćnom klubu Monte Cristo. Za više informacija posjetite www.viroexpo.hr

„Na sajmu Viroexpo 2013, koji je u velikoj mjeri orijentiran potrošačima, posjetitelji štanda Keramike Modus imat će priliku upoznati se s našim asortimanom keramičkih pločica, maloprodajnim cijenama, posebnim popustima i akcijama na određene kolekcije pločica, a djelatnici će biti na raspolaganju i za informiranje o radnom vremenu, ponudi i pogodnostima kupnje u maloprodajnoj trgovine koja posluje u sklopu tvornice Keramike Modus u Orahovici na adresi Vladimira Nazora bb“, izjavila je Mirjana Kožić, marketing & PR Keramike Modus.