Hrvatske pločice na ‘tjednu keramičke mode’ u Italiji!

Jedini hrvatski proizvođač keramičkih pločica i ove se godine, u društvu najpoznatijih imena keramičke scene, predstavlja na najvećem svjetskom sajmu keramike, sanitarija i kupaonske opreme, koji se održava u Bologni.

620

CERSAIE 2013 – događaj godine za sve proizvođače keramičkih pločica, arhitekte, dizajnere i sve one koji prate trendove iz svijeta uređenja interijera i eksterijera i ove se godine održava u ‘starom’ rujanskom terminu, od 23. do 27. ovog mjeseca u Bologni. Svoje najnovije kolekcije keramičkih pločica izložit će na gotovo 100m² izložbenog prostora oplemenjenog poznatim hrvatskim motivima jedini domaći proizvođač/predstavnik keramičke industrije – Keramika Modus iz Orahovice.

Dizajn i kvaliteta prepoznati na domaćem i stranom tržištu

Na hrvatskom i regionalnom tržištu Keramika Modus prepoznata je, priznata i udomaćena zahvaljujući odličnom omjeru kvalitete i cijene. Na stranim tržištima, kao što su tržišta Austrije, Slovačke, Mađarske, Francuske, Rusije… brend je sve prisutniji i omiljeniji zbog istih karakteristika, kao i činjenice da ima dizajnerski privlačne originalne proizvode i svakako zavidne kapacitete tvornice u Orahovici, koja može realizirati najrazličitije ‘custom made’ narudžbe sve zahtjevnijih kupaca u najkraćem vremenskom roku.

„Upravo te i takve narudžbe te otvaranje novih tržišta opravdavaju naša konstantna ulaganja u ljudske potencijale i najmoderniju digitalnu tehnologiju za otiskivanje najrazličitijih motiva na keramičke pločice, što predstavlja budućnost keramičke industrije, a jedini je to smjer u kojem i mi gledamo kao ambiciozan tim. Za naše vjerne, kao i potencijalne nove kupce uz te postojeće prednosti i ove smo godine pripremili brojne novitete koje ćemo s ponosom predstaviti u Bologni.“, izjavio je Željko Radek, predsjednik Uprave Keramike Modus.

Noviteti Keramike Modus za talijanski ‘ceramic fashion week’

Sajam CERSAIE ne nosi bez razloga titulu ‘tjedan visoke mode’ u svijetu keramike, a upravo s inspirativnim mislima na taj osnovni ‘nadimak’ sajma, Keramika Modus je za ovogodišnje predstavljanje svojih noviteta među elitom globalne keramičke scene izabrala kolekcije Madielle, Sabuni, Stone, Olimpia i Provenzale. Iskonskim jezikom mode, odnosno decentnim i nenametljivim bojama kao što su antracit siva ili paleta pastelnih nijansi, upečatljivim motivima kao što su intrigantna crna čipka ili vječni mozaik uzorak, bezvremenskom zlatnom klasikom, neutralnim zemljanim tonovima i strukturama te uvijek inspirativnim geometrijskim oblicima, ove kolekcije progovaraju o aktualnim trendovima u svijetu keramičkih pločica za uređenje interijera… sa stilom. Jednostavno, Keramika Modus – Najljepša u kupaonici!