Kićo i Revijski orkestar "zapalili" Sportsku dvoranu I.B. Mažuranić

Objavljeno:

spot_img

U Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić održan je koncert Krunoslava Kiće Slabinca i Revijskog orkestra grada Virovitice. Koncert je održan u sklopu manifestacije “Prosinac u gradu “ čime je ujedno obilježeno i 50 godina Kićine glazbene karijere. Na koncertu je još nastupio i Ženski vokalni sastav Hrvatskog pjevačkog društva “Rodoljub”.

Tijekom svoje dugogodišnje karijere Kićo je ostvario suradnju s brojnim autorima poput Đorđa Novkovića, Zdenka Runjića, Arsena Dedića, Drage Britviće i mnogih drugih.

Dok sam ja na vlasti, Kićo, ti ne budeš pjevao u Virovitici!

Kićo je na virovitičkom koncertu izveo svoje najveće hitove, a brojnu publiku zabavljao pričajući viceve i anegdote iz svog života. Od brojnih uspomena najzanimljivija je ona, kako su mu lokalni političari “obećali” da, dok su oni na vlasti, on ne bude kročio i pjevao u Virovitici.

Možda je upravo to razlog što nitko iz Grada nije nazočio koncertu Krunoslava Kiće Slabinca i Revijskog orkestra grada Virovitice. Jedine virovitičke udruge koja je tri puta za redom posjetiteljima napunila jednu virovitičku sportsku dvoranu!

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...