Kirin primio Đurđicu Seitz dobitnicu nagrade “Ponos Hrvatske 2014″

Objavljeno:

spot_img

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sa svojim najbližim suradnicima primio je poznatu Virovitičanku Đurđicu Seizt, dobitnicu nagrade “Ponos Hrvatske 2014″, koja se dodjeljuje hrabrim ljudima spremnim se žrtvovati za dobrobit drugih.

Seitz

Naime Đurđica Seitz odlučila je oporučno svoju kuću darovati Gradu Virovitici kroz koju će nastaviti humanitarno djelovanje kao smještaj za malodobne samohrane majke s djecom te uz darovanu kuću je darovala i sredstva namijenjena za održavanje i uređenje kuće što je prema riječima gospođe Seitz kruna i vrhunac njenog pedesetogodišnjeg humanitarnog rada te najavila da će u isto vrijeme i svoju kolekciju vrijednih slika darovati Gradskom muzeju Virovitica.

Gradonačelnik Ivica Kirin uz čestitku za rođendan poželio je gospođi Seitz dobro zdravlje i dug život koji će neupitno iskoristiti za sudjelovanje u brojnim akcijama kojima je prvenstveni cilj pomoći drugima. Iskoristio je ovu prigodu i da joj se još jednom zahvali na svemu što je do sada učinila na humanitarnom planu u nadi da će ta njezina gesta biti nadahnuće i drugima u pomaganju onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...