spot_img

Kirin: Toliko sam gafova napravio, a dobio sam tek jednu naslovnicu u Feralu

Objavljeno:

Pred prepunom dvoranom Češkog doma u Virovitici, u organizaciji portala Virovitica.net, predstavljeno je drugo, dopunjeno izdanje knjige ‘Smijeh slobode – Uvod u Feral Tribune’ novinara i kolumnista Novog lista Borisa Pavelića. Uz autora su o knjizi i značenju Ferala za vrijeme u kojemu je izlazio i danas, kada ga više nema, govorili direktor izdavačke kuće Adamić iz Rijeke i urednik knjige Dragan Ogurlić te novinar i jedan od urednika Ferala Drago Hedl.

Kirin

Boris Pavelić izjavio je da mu je ovo do sada bila najuspjelija, najdraža i po mnogo čemu posebna promocija jer je o radu na knjizi govorio u gradu u kojem je odrastao te objavio prve novinarske radove.

Čestitati mu je došao i gradonačelnik Virovitice Ivica Krin, ministar unutarnjih poslova u vladi Ive Sanadera i čest gost Feralovih rubrika. ‘Toliko sam napravio gafova, a dobio sam tek jednu naslovnicu u Feralu’, našalio se Kirin na svoj račun kupujući knjigu.

Boris Pavelić je gradonačelniku htio pokloniti knjigu, ali je Kirin inzistirao na tome da je plati kao i svi drugi posjetitelji.

Nakon što mu je napisao nekoliko riječi posvete Pavelić je izjavio kako je Kirinov dolazak neočekivana i dobra gesta HDZ-ovog gradonačelnika. ‘Na promociji u Splitu nije bio gradonačelnik Ivo Baldasar iz SDP-a, a ni na ostalim predstavljanjima knjiga nisu dolazili gradonačelnici. Kirinov dolazak je važan jer predstavlja put normalizacije odnosa u ovoj zemlji. Da je Franjo Tuđman to napravio 1992, 1995. i 1998, danas bi Hrvatska bila bolja i drugačija’, izjavio nam je Pavelić. (Goran Gazdek / tportal.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Novinarka Marija Lovrenc dobitnica nagrade “Lajk za odgovorno izvještavanje”

Novinarka i urednica Informativnog centra Virovitica Marija Lovrenc dobitnica...

Virovitička županija razvijena je kao Libanon

Hrvatska je neujednačeno razvijena i jako centralizirana država. Zagreb...

Budite pri oprezu ako se krećete u blizini virovitičke gimnazije

Ako se krećete u blizini Gimnazije Petra Preradovića u...

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica: Nastavljamo...