Kirin zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji projekta obnove Palače Pejačević

Objavljeno:

spot_img

IMG_2574

Grad Virovitica je u četvrtak i petak povodom useljenja u nove prostorije rekonstruirane Palače Pejačević organizirao Dane otvorenih vrata. Tim povodom Gradsku upravu su posjetili i razgledali direktori gradskih tvrtki te ostali dužnosnici, a u petak su je uz župana Tomislava Tolušića sa suradnicima i predsjednicu Županijske skupštine Ana-Mariju Petin posjetili i predstavnici mjesnih odbora, umirovljenika, braniteljskih udruga i ostali građani.

– U ovom zaštićenom spomeniku kulture danas smo dobili jedan zaista reprezentativni prostor koji će za građane biti otvoren svih 365 dana u godini, a ne samo za ovih Dana otvorenih vrata. Zahvaljujem svima koji su potpomogli realizaciju ovog projekta, a posebno Virovitičko-podravskoj županiji i županu Tomislavu Tolušiću s kojima Grad planira realizirati još niz projekata – kazao je gradonačelnik Ivica Kirin.

Župan Tomislav Tolušić: Palača Pejačević ukras je Virovitice, ali i cijele Slavonije

županija 1Nakon razgledavanja svih prostorija Gradske uprave gradonačelnik Ivica Kirin je za sve goste u gradskoj vijećnici upriličio domjenak, a župan Tomislav Tolušić i njegova zamjenica Sanja Bošnjak uručili su mu i prigodne poklone.

– Sa završetkom ovog projekta pokazalo se da je Grad Virovitica bio potpuno u pravu kada je na najbolji način želio naći svoj trajan smještaj. Hvala svima koji su vjerovali u ovaj projekt, projekt koji je ukras grada Virovitice, ali i ukras cijele Slavonije. Gradonačelniku Kirinu želim puno sreće u daljnjem uređenju ne samo okoliša Palače Pejačević nego i cijeloga grada, a u čemu će, uz moju osobnu, potporu imati i od Virovitičko-podravske županije.

 

(Virovitica.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni