Iako je bankomat udaljen tek par metara od mjesta na kojem ne može parkirati, Kirin je hrabro riskirao pojavu policije i kaznu. Fotografirala ga je čitateljica 24sata.

620

Talenti bivšeg ministra unutarnjih poslova, koji se proslavio inovacijama hrvatskog rječnika i uveo pojam Jubito, ne mogu ostati nezapaženi ni u Virovitici.

Kirin je usred grada u kojemu je i “gradski otac”, mrtav hladan pogrešno parkirao pred očima publike i pritom još i pozirao. Iako je bankomat udaljen tek par metara od mjesta na kojem ne može parkirati, hrabro je riskirao možebitnu pojavu policije i kaznu.

Zaustavio se na biciklističkoj stazi te uključio “sva četiri”. Kaže da je samo navratio do bankomata. Čitateljica je to zabilježila mobitelom. Kirin kaže da je sretan što se građani brinu o njemu. Kao ministar, on se brinuo o njima, pa je riječ o ravnoteži pažnje. Napominje da bi platio kaznu da je u tom trenu naišla policija, baš kao i svaki drugi građanin.

Našu čitateljicu, nakon što ga je fotografirala, ljubazno je pozdravio poručujući kako je sretan zato što građani prate njegove aktivnosti, makar se radilo i o pogrešnom parkiranju. (24sata)