Klub zastupnika HDZ-a održao sjednicu u Virovitici

Objavljeno:

spot_img

U sjedištu Virovitičko-podravske županije, Virovitici, u srijedu 13. lipnja održana je sjednica Kluba zastupnika Hrvatske demokratske zajednice. Uz premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića sjednici su nazočili potpredsjednik Vlade RH ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, brojni ministri u Vladi RH i saborski zastupnici te članovi predsjedništva županijskog HDZ-a.

Jedan od domaćina, predsjednik ŽO HDZ Virovitičko-podravske županije saborski zastupnik Josip Đakić tom prigodom je istaknuo:

– Sjednica je u Virovitici održana s ciljem razmatranja svih zakonskih prijedloga i nadolazećih glasovanja u Hrvatskom Saboru. Smatram da je ovo dobro za Viroviticu i Virovitičko-podravsku županiju iz više razloga, a jedan od njih je zasigurno što će svi ministri i članovi Kluba zastupnika HDZ-a vidjeti koliko vremenski treba od npr. Zagreba do Virovitice cestovnim putem. Autobusom po ovakvom kišnom vremenu putovali smo više od 3 sata te smo na sjednici, između ostaloga, apelirali i na brže rješavanje sve potrebne dokumentacije za brzu cestu koja je neophodna za razvoj ovoga kraja – naglasio je Đakić.

Na sjednici je, između ostaloga, bilo riječi i o dokumentaciji za brzu cestu Vrbovec – Virovitica o čijoj su važnosti govorili svi domaćini. Značaj ceste za Virovitičko-podravsku županiju potvrdio je i ministar Tomislav Tolušić, a cijeli projekt podržao je i premijer Andrej Plenković.

Nazočne su pozdravili župan Igor Andrović i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Virovitica gradonačelnik Ivica Kirin koji su istaknuli značaj sjednice Kluba zastupnika za ovaj kraj te svima nazočnima zaželjeli dobrodošlicu i poziv za skori ponovni susret. (www.hdz-vpz.com)

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...