spot_img

Knjiga Siniše Brlasa među najboljim europskim radovima iz psihološkog savjetovanja

Objavljeno:

Od 22. do 24. svibnja 2015. godine u Petnici pokraj Valjeva (Srbija) održana je Prva europska konferencija o psihološkom savjetovanju u Srbiji u suorganizaciji European Association for Counsleing i Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije.

Konferencija,-Brlas
Od samo dva rada koja su na ovoj konferenciji bila iz Republike Hrvatske, jedan je rad profesora Siniše Brlasa, psihologa u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije. Njegova je knjiga „Savjetodavni rad s ovisnicima“ uvrštena među 30 najboljih europskih radova o psihološkom savjetovanju (među onima iz Velike Britanije, Švedske, Portugala, Irske, Ukrajine, Izraela, Grčke, Crne Gore, Hrvatske i Srbije) te je na ovoj europskoj konferenciji predstavljena međunarodnoj stručnoj i akademskoj javnosti.

Profesor Siniša Brlas u proteklih je 15 godina svojega stručnoga rada osmislio i iskustveno razvio jedinstveni strukturirani individualni program savjetodavnog rada s ovisnicima koji je postao osnova za pisanje njegove knjige „Savjetodavni rad s ovisnicima“. Izdavač je knjige Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.

Uvrštavanje rada profesora Brlasa u skupinu najboljih europskih radova svrstava profesora Brlasa i u red najistaknutijih stručnjaka iz područja psihološkog savjetovanja te jasno pokazuje kako su znanja i iskustva stečena u stručnome radu kod nas jedinstvena i izvan granica naše zemlje i kao takva su primjenjiva i na međunarodnoj razini. Ujedno je ovo aktivno sudjelovanje profesora Brlasa na ovako važnom znanstvenom skupu i najbolja moguća međunarodna promocija Republike Hrvatske, Virovitičko-podravske županije i Virovitice.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni