Kod Voćina ulovljeni u krivolovu

Objavljeno:

Jučer, 5. studenoga, oko 9.30 sati, dobivena je informacija da su na području Voćina kod mjesta Sekulinci, dvije osobe uočene u mogućem činjenju protuzakonitog lova. Na mjesto događaja upućena je policijska ophodnja iz Slatine, koja je u šumskom predjelu „Maikovac“ u blizini Sekulinaca, zatekla osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka s prikolicom u kojemu su se nalazili 47 – godišnjak i 52 – godišnjak sa područja Novog Marofa.

Pregledom vozila uočena je mačeta, dva noža i reflektor, dok je u prikolici uočena bačva u kojoj se nalazi meso divljači za koje zatečeni nisu imali nikakvu potvrdu. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protuzakonitog lova i ribolova i nedozvoljenog posjedovanja oružja na štetu, ovlaštenika prava lova „Hrvatskih šuma“, nad zatečenim osobama je provedeno kriminalističko istraživanje pri čemu postoje osnove sumnje da je 47 – godišnjak, tijekom noći 4./5. studenoga na neutvrđen način, odstrijelio jelensku divljač od koje je u blizini zatjecanja u šumi, pronađena koža i iznutrice i 40 kilograma mesa u PVC bačvi.

Od 47 – godišnjaka je oduzeta mačeta, dva noža, reflektor i kubura marke „Piton“, koju je isti nelegalno posjedovao. Slijedi kaznena prijava.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni