Krali riblje konzerve, žvakače, čokolade…

Objavljeno:

Jučer 9. prosinca, policijski službenici Policijske postaje Pitomača dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23 – godišnjakom i 20 – godišnjakom, zbog kaznenih djela krađe.

Dana 4. prosinca, u PP Pitomaču, dostavljen je odštetni zahtjev od tvrtke iz Zagreba, koja ima poslovnicu u Pitomači, u kojem se navodi da su nepoznati počinitelji iz trgovine, nakon pregleda video nadzora, dana 28. studenoga, otuđili više žvakaćih guma, pri čemu je nastala materijalna šteta veća od 2000 kuna.

Nakon što su policijski službenici dana 8. prosinca zajedno sa odgovornom osobom poslovnice u Pitomači, pregledavali video nadzor, voditeljica trgovine je dojavila da se trenutno u trgovini ponovno dogodila krađa više artikala od strane dvije nepoznate osobe, koje su se udaljile iz trgovine jedna pješice, a druga sa automobilom „Škoda“, zagrebačkih registarskih oznaka.

Odmah zatim nakon potrage, policijski službenici su u Ulici Ljudevita Gaja u Pitomači, zatekli, 23 –godišnjaka, kako sjedi u automobilu zagrebačkih registarskih oznaka s više PVC vrećica punih artikala, koji potječu iz spomenute trgovine, dok je 20 – godišnjak, zatečen na Trgu K. Tomislava, koji je također ispod jakne imao više artikala, koji su otuđeni iz spomenute trgovine.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je postojanje osnove sumnje da je uhvaćeni dvojac iz trgovine, otuđio više od 70 ribljih konzervi tuna fileti, više od 90 komada raznih čokoladica i više od 480 komada raznih žvakaćih guma. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava zbog počinjenih krađa.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni