Kristijan Toplak na čelu Informativnog centra Virovitica

Objavljeno:

spot_img

Vlasnici od Toplaka zatražili povećanje slušanosti Radio Virovitice, čitanosti Virovitičkog lista i internetskog portala te još uspješnije financijsko poslovanje.

Nakon što je Trpimiru Markotiću, dosadašnjem direktoru Informativnog centra Virovitica, istekao mandat, nakon zatvorenog javnog natječaja, danas je Ivica Kirin, gradonačelnik Virovitice i predsjednik Skupštine Informativnog centra Virovitica, potpisao odluku o izboru Kristijana Toplaka (32) za novog direktora. Suvlasnici ovog najutjecajnijeg županijskog medija su Grad Virovitica te općine Gradina, Suhopolje, Lukač i Špišić Bukovica.

Za mjesto direktora natjecali su se novinarka Katica Kovačević i Kristijan Toplak, a Skupština je Toplaka imenovala procjenjujući njegov razvojni program Informativnog centra Virovitica u sklopu kojeg djeluju Radio Virovitica, jedna od najslušanijih regionalnih radiopostaja, te dugovječni tjednik Virovitički list.

– Od gospodina Toplaka očekujemo da unaprijedi radijsku koncepciju, da Virovitičkom listu podigne čitanost te da unaprijedi internetske stranice ICV-a. Naravno, sve to trebaju pratiti i uspješni financijski rezultati poslovanja naše medijske kuće – potvrdio je telefonom gradonačelnik Ivica Kirin.

Kristijan Toplak je diplomirani novinar, a višegodišnje iskustvo u medijima stekao je objavljujući tekstove i fotografije u Večernjem listu, Slobodnoj Dalmaciji, Vjesniku, Areni, Glasu Slavonije, Sportskim novostima i drugim tiskovinama i elektroničkim medijima. Bio je zaposlen i u Informativnom centru Virovitica, a na direktorsko mjesto dolazi iz Virovitičko-podravske županije u kojoj je posljednje godine svoga rada proveo na stručnim poslovima informiranja.

Dragutin Šantoši
Večernji list

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...