Kroz akciju “Tjedan odmora vrijedan” posjetite Park šumu Jankovac i posjetiteljski centar “Kuća Panonskog mora”

0
707
Papuk
Papuk, foto: Matija Pospihalj

Park prirode Papuk sa zadovoljstvom je podržao akciju Tjedan odmora vrijedan te svojim posjetiteljima nudi ulaznice u pola cijene u Park šumu Jankovac i Kuću Panonskog mora.
Vaše omiljeno izletište, Park šuma Jankovac koja iz godine u godinu bilježi sve veći broj posjetitelja na ovaj način želi postati još pristupačnija. Doživite djelić te iskonske, netaknute prirodne oaze po cijeni od simboličnih 5 kuna u periodu od 19. do 23. listopada 2020. godine.

Izvrsna prilika u istom periodu  nudi se u posjetiteljskom centru „Kuća Panonskog mora“ gdje po cijeni od 5 kuna možete zaploviti 18 milijuna godina starom poviješću Papuka i uz najsuvremeniju tehnologiju  saznati kakav je život nekada bio na tom području  te što je od njega ostalo danas.

Kuća Panonskog mora izgrađena je u sklopu projekta Geopriče UNESCO geoparka koji je na prošlogodišnjim Danima hrvatskog turizma nagrađen godišnjom nagradom u kategoriji za održivi turizam.

„Najveća nagrada Parku prirode Papuk su njegovi posjetitelji koji se uvijek iznova vraćaju na područje Papuka, a naglasio bih i njihov doprinos i razumijevanje prilikom epidemije COVID – 19 kojoj se zajedničkim snagama odupiremo već mjesecima. Osim što sa zadovoljstvom podržavamo ovu akcije Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice, vidimo ovo i kao priliku da se kroz simbolične cijene zahvalimo našim posjetiteljima.“ – izjavio je Alen Jurenac, ravnatelj Parka prirode Papuk
Tjedan odmora vrijedan je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 16. do 25. 10. 2020. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje nudeći u pola cijene sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

foto: Matija Turkalj