Kroz Preradovićevu uskoro novim nogostupom!

Objavljeno:

Kreću radovi na rekonstrukciji nogostupa u Ulici Petra Preradovića u Virovitici – do blagdana Svih svetih novim nogostupom

Nakon što su već u poodmakloj fazi radovi na uređenju kružnog toka u Ulici Petra Preradovića započeli su i pripremni radovi na rekonstrukciji desne strane nogostupa u spomenutoj virovitičkoj ulici.

Početak radova obišao je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin još jednom naglasivši da je uz one gospodarske najsretniji kada se radi o realizaciji onih projekata koji za posljedicu imaju povećanje sigurnosti svih sudionika u prometu. Izgradnjom kružnog toka i nogostupa Ulica Petra Preradovića sigurno će izgubiti epitet ulice s najviše prometnih nesreća, a kada u dogledno vrijeme izgradimo i pješački most preko rijeke Ođenice u potpunosti ćemo riješiti problem sigurnosti u jednoj od najljepših virovitičkih ulica zaključio je na kraju gradonačelnik Ivica Kirin.

Radove izvode ceste d.d. Bjelovar, sveukupna vrijednost radova iznosi 599.552,00 kune, a završetak je predviđen krajem mjeseca listopada. (Virovitica.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni