Krunoslav Silner pobjednik je Memorijalnog teniskog turnira „Pozdrav Aci“

Objavljeno:

spot_img

Krunoslav Silner pobjednik je Memorijalnog teniskog turnira „Pozdrav Aci“ koji se već devetu godinu održava na terenima Didona u Virovitici a ove godine je održan u terminu 27. i 28. 05. 2017. Silner je svojim ubojitim servisom u finalu pobijedio umornog Gorana Pukovića sa 2:0 u setovima, odnosno 6:0, 6:3.

U napetom polufinalnom meču Silner je slavio protiv iskusnog Tržića sa 9:5, a Pauković je sa 9:2 izborio finale i nije dopustio da mađarski predstavnik Janos Petrinovics dođe u mogućnost da u susjedstvo odnese najveći pehar.. Ukupno je na turniru nastupilo 32 igrača od ukupno 70-tak ljubitelja tenisa koji su sudjelovali i podržali turnir uplatom kotizacije.

Inače, turnir je i ove godine imao humanitarni karakter, a igra se u spomen na velikog ljubitelja tenisa, prijatelja i teniskog rekreativca Darka Aleksića, koji je u lipnju 2008. godine tragično preminuo spašavajući kolegu. Pehare najboljima uručio je ispred organizacijskog odbora Mario Đurđević i tom prilikom se od srca zahvalio svim sponzorima, tenisačima i prijateljima tenisa na podršci.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...