Laži Damira Barića od “vrata do vrata” od Županje do Virovitice

Objavljeno:

spot_img

Zgroženi smo postupkom Damira Barića, čiji stranački emisari od vrata do vrata Virovitičanima šire laži. Tako ovih dana Virovitičanima nude pamflet u kojem govore kako su spasili Opeco i Silose VTC od stečaja. Zaboravio je Damir Barić da je Grad Virovitica, tim tvrtkama stopirao naplatu duga od 3 milijuna kuna kako bi pokušali iznaći spas za radnike i za njihove pošteno zarađene plaće.

Nije to plaća kao kod Damira Barića, momka koji je “slučajno” i zabunom završio u Virovitici, koji sav “bitan” mjesečno bere oko 25 tisuća kuna. Zamislite apsurda, ne u Tvornici Viro, ne u gradu Virovitici, već u Županji. Barić plaću prima od Sladorane Županja. Ne znamo naplaćuje li si i putne troškove… Takav bitan lik, koji niti ne zarađuje plaću u Virovitici, govori o radnim mjestima u našem gradu i pritom laže o broju nezaposlenih u Virovitici. Nismo sretni ni zbog jednog čovjeka koji je nezaposlen, ali, gospodine iz Sladorane, nezaposlenost iznosi 20 posto, a ne 35 kako ste lažno izračunali.

Takvi emisari kojima je laž u očima, kojima je Plan 21 plan za pustošenje Hrvatske, krstare gradskim ulicama. Upravo su takvi povisili PDV, cijene struje, plina, svega živog i neživog, tjerajući Hrvatsku do 400.000 nezaposlenih. Isti ti likovi smanjuju nezaposlenost jedino i isključivo u svojoj stranci.

Svi ti partijski kadrovi, od kojih se neki na stranim jezicima znaju samo smijati imaju jedan kažu oni, bitan stručan preduvjet – “Svaki čovjek iz SDP-a je bitan, ma od kuda on dolazio, iz Čazme ili pak, Županje”. Takvi, koji tvrde da im je Virovitica bitna, lažni su proroci koji svoju istinu šire isto onako kako i plaću zarađuju u ovom gradu, smanjujući nezaposlenost samo u SDP-u, izvlačeći stručnjake, kao zeca iz šešira, po principu slučajnosti ili tarot majstora. Vjerujete li da takvi likovi imaju iskrene namjere?

Koalicija HDZ-HSS-HSLS-HSP AS-Umirovljenici, grada Virovitice.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...