Ljubav se ne kupuje – pomozimo Skloništu

Objavljeno:

Značaj društveno odgovornog poslovanja, kao osnovne sastavnice izvrsnosti, odavna je implementirana u temeljne poslovno-planske odrednice Flore. Flora je višestruki hrvatski dobitnik nagrade za društveno odgovorno ponašanje (DOP). To je briga o zaposlenima, okolišu, te socijalna osjetljivost kroz ukazivanje pažnje i pomoći svim aspektima i sudionicima društvenog života i djelovanja u lokalnoj sredini. Nema kulturne, obrazovne, sportske, zdravstvene, ekološke, edukativne, vjerske ili bilo koje druge ustanove, zajednice, društva ili udruge koju Flora nije na neki način potpomogla u radu, bilo novčano, materijalno, stručno ili volonterskim radom. No, nije poznato da Flora i njeni djelatnici vode brigu i o još nekim stanovnicima našega grada.

Svoju dosadašnju dobru suradnju sa Skloništem za životinje Virovitica, Flora je odlučila unaprijediti na način da što više naših sugrađana upozna s važnosti plemenitog čina udomljavanja napuštenih životinja. Na svoje najnovije vozilo (čistilicu ulica) implementirali smo vizual kampanje „Ljubav se ne kupuje“ koju je na nacionalnom nivou pokrenula Mreža za zaštitu životinja.

Da sve u Flori nije marketing najbolje pokazuju naše dvije vrijedne djelatnice, Martina Lulić i Anita Šokac. One redovito zbrinjavaju sve mačiće koji se vrlo često pojave u dvorištu Flore. K nama budu dovezeni u kontejnerima za papir i karton koji su izgleda, naročito zimi, vrlo popularna mjesta gdje se mačke rado omace. Samo u ovom polugodištu spasile su (othranile i udomile) više od dvadesetak mačića. I sada, kod Martine doma desetak mačića čeka udomitelje. Ako ste zainteresirani za udomljavanje, slobodno se javite na Florin Facebook profil.

Voditelj i „dobri duh“ virovitičkog Skloništa, Zvonimir Zečević, osobno je djelatnicama Flore danas zahvalio na njihovu angažmanu, te ih upoznao sa svim ostalim aktivnostima Skloništa.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni