U gradu Koprivnici pod organizacijom plivačkog kluba ‘Cerine’ održan je peti tradicionalni plivački miting ‘Kup grada Koprivnice’. Na mitingu je sudjelovalo oko 270 najmlađih plivača iz različitih dijelova Hrvatske. Osim kluba domaćina sudjelovali su klubovi iz Zagreba, Rijeke, Tuheljskih toplica, Siska, Varaždina, Slavonskog Broda i Virovitice. Važno je napomenuti da je riječ o klubovima koji imaju svakodnevne uvjete za rad u bazenu tokom cijele godine odnosno imaju zatvoren bazen.

Naš klub i grad predstavljao je najbolji mlađi virovitički plivač Lovro Ladović, koji je unatoč manjim treninzima od svojih vršnjaka i konkurenata ostvario svoje osobne rekorde i odlične rezultate: 4.mjesto na 100m slobodno, 5.mjesto na 50m leptir, 6.mjesto na 50m slobodno te 7. mjesto na 50m leđno.

Iako smanjenim radom i treninzima (dva puta tjednom u dvorani i jedan puta tjednom na bazenima u Barcsu) u usporedbi sa ostalim klubovima koji su nastupili na mitingu, plivački klub ‘Virovitica’ godinama je organiziran, njeguje ovaj najzdraviji sport i ostvaruje rezultate vrijedne spomena što je i dokaz tome uspjeh ovog mladog plivača.