Luciji i Viktoru dva zlata

Objavljeno:

spot_img

U nedjelju 10. ožujka 2013. godine u Sisku u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i PK “Top Step“ – Sisak održan je V. Memorijalni turnir Domagoj Nedug (prema imenu tragično preminulog plesača ŠPK Top Step), gdje su među 120 plesnih parova svoje umijeće pokazala su i četiri plesna para Plesnog centra „Virovitica“.

Viktor Brlas i Lucija Matek u kategoriji mlađe mladeži D3 kvalitativnog razreda, osvojili su prva mjesta u obje plesne discipline standardnim i latinsko-američkim plesovima te se okitili dvjema zlatnim medaljama.

U kategoriji mladeži C kvalitativnog razreda PC „Viroviticu“ predstavljali su Domagoj Maligec i Nensi Jović, te Ilija Marina i Mateja Horvatinović. Domagoj i Nensi zauzeli su deveto mjesto u obje plesne discipline, a Ilija i Mateja u standardnim plesovima podijelili su deveto mjesto sa klupskim prijateljima, dok su u latinsko-američkim plesovima bili korak do finala zauzevši sedmo mjesto.

Davor Kihar i Gabrijela Horvat u kategoriji odraslih C kvalitativnog razreda, otplesavši svih deset natjecateljskih plesova, preko polufinala i finala u standardnim plesovima su zauzeli šesto mjesto, dok su u latinsko-američkim plesovima osvojili peto mjesto.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni