Mađari u sljedećih 5 godina grade autocestu od Pečuha do Barča

Objavljeno:

spot_img

Mađari u sljedećih 5 godina grade autocestu od Pečuha do Barča – potrebna hitna izgradnja brze ceste od Vrbovca do Virovitice i Terezinog Polja!

Na sastanku župana Tolušića i mađarskih župana raspravljalo se o prometnoj infrastrukturi, gdje su mađarski župani iznijeli planove mađarskih autocesta koji govore da u idućem petogodišnjem razdoblju, od 2013. do 2018. godine, mađari planiraju izgraditi autocestu Pečuh – Barč.

Županija

Potaknuti time, i hrvatska i mađarska strana inzistira na što bržoj realizaciji projekta brze ceste Terezino Polje – Virovitica – Vrbovec – Zagreb kako bi se što prije prometno povezali spomenuti pravci i time stvorili prometni preduvjeti za razvoj ovoga kraja. Sukladno tome, dogovoreno je potpisivanje Deklaracije o potrebitosti izgradnje tog prometnog puta koje se trebalo odviti krajem travnja ove godine i uputiti mađarskoj i hrvatskoj vladi kako bi se naglasio značaj tih prometnih pravaca. Župan Tolušić je tim povodom inzistirao na što hitnijem potpisivanju Deklaracije čije je potpisivanje zakazano za raniji termin, a to je 10. travnja.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...