spot_img

Magnetska rezonanca će u Općoj bolnici Virovitica biti u pogonu od kraja siječnja, a u proljeće će ju moći koristiti i „vanjski korisnici“

Objavljeno:

Ilustracija
Ilustracija, snimio Kristijan Toplak

Na sjednici Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije, Dinko Blažević, ravnatelj Opće bolnice Virovitica, najavio je dobre vijesti.

– Isporuka uređaja magnetske rezonance je u tijeku. Očekujemo, kako će nakon, montaže i pripreme, uređaj biti u pogonu od kraja siječnja, a za naše vanjske korisnike on će biti na koristi od ožujka – istaknuo je ravnatelj Blažević.

Zadovoljstvo je još ranije izrazio i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

 Nabavili smo magnetsku rezonancu koja će pomoći da pacijenti koji se liječe u virovitičkoj bolnici imaju kvalitetniju i bolju skrb i njegu, a na tome posebnu zahvalu upućujem i potpredsjedniku Vlade RH i ministru Tomislavu Tolušiću. Osim što će naši stanovnici, ali i žitelji susjednih županija imati puno bolju i kvalitetniju uslugu i naši liječnici će tako moći kvalitetnije i još bolje obavljati svoj posao – podcrtao je župan Igor Andrović. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni